2018-01-03

Fürstenhof-aiheiset uneni vuonna 2018

Dokumentoin tänne sellaiset näkemäni unet, joissa on osallisena vähintään yksi roolihenkilö tai näyttelijä tv-sarjasta "Lemmen viemää" (Sturm der Liebe). Sen tapahtumapaikkana on hotelli Fürstenhof ympäristöineen. Tuorein uni on ylimpänä. Blogin kansilehden oikeassa palstassa on linkki Fürstenhofin esittelyyn niille, jotka eivät sitä ennestään tunne. Tätä artikkelia on päivitetty viimeksi 3.1.2018.- Katso myös: Fürstenhof-aiheinen sanastotaulukkoni (saksa-suomi).


Tähän mennessä (elokuusta 2011 alkaen) näissä unissa ovat esiintyneet tai olleet muuten osallisina:
- 14 unessa Friedrich Stahl tai häntä esittänyt Dietrich Adam,
- 12 unessa Werner Saalfeld tai häntä esittävä Dirk Galuba,
- 12 unessa Charlotte Saalfeld tai häntä esittävä Mona Seefried,
- 8 unessa tri Michael Niederbühl tai häntä esittävä Erich Altenkopf,
- 7 unessa André Konopka tai häntä esittävä Joachim Lätsch,
- 7 unessa Alfons Sonnbichler tai häntä esittävä Sepp Schauer,
- 6 unessa Nils Heinemann,
 - 4 unessa Theresa Burger, Pauline Jentzsch tai Stahl, Leonard Stahl, Goran Kalkbrenner, Patrizia Dietrich, Natascha Schweitzer,
- 3 unessa Xaver Steindle, Cornelia "Coco" Conradi,  Hildegard Sonnbichler,  Rebecca "Becky" Herz
- 2 unessa Cosima Saalfeld, Robert Saalfeld, Eva Krendlinger, Tina Kessler, Daniel Brückner, Sabrina Görres, Rosalie Engel, Götz Zastrow, Barbara von Heidenberg, Sebastian Wegener, David Hofer tai häntä esittänyt Michael N. Kühl, Beatrice Hofer tai Stahl,
- 1 unessa 24 muuta roolihahmoa tai näyttelijää ja 3 suomalaisen keskustelufoorumin jäsentä, eräitä sukulaisiani, entisiä työtovereitani, entisiä luokkatovereitani ja vaimoni (3 unessa).

Uni 116
Aika: Keskiviikko 3.1.2018
Paikka: Meillä kotona Helsingissä
Läsnä: William Newcombe, minä
Unen tapahtumat:

En muista unen sisällöstä enää muuta kuin että William Newcombe oli vieraanani ja hän kysyi, miten olin tehnyt johonkin paperiin repäisyrei'ityksen. Hain työhuoneestani monta vuotta sitten Lidlistä ostamani leikkurin ja laitoin sen toimintakuntoon. Siihen kuuluu kolme erilaista leikkupäätä, joita painetaan kädellä ja vedetään samalla kiskoa pitkin. Yksi leikkuupää tekee suoran leikkuujäljen, toinen aaltoilevan ja kolmas katkonaisen. Tuota kolmatta minun piti hänelle esitellä, mutta kun en ole pitkään aikaan käyttänyt sitä leikkuria, en aluksi muistanut, kuinka se kootaan. Lisäksi paperi, jota yritin rei'ittää, oli siihen tarkoitukseen liian ohutta ja pehmeää. Kun hän ei tuntunut oikein ymmärtävän sen laitteen ideaa, otin esille isokokoisen mustavalkoisen valokuvan, joka oli leikattu saksilla melko huonosti. Sanoin, että sillä leikkurilla reunoista tulee siistimmät kuin saksilla. Kuvassa oli joku vanha nainen ja sen toisessa reunassa oli paljon tyhjää valkoista reunusta, jonka halusin leikata esimerkin vuoksi pois. Laitoin kuvan leikkuriin nurinpäin ja leikkauksen jälkeen huomasin, että olin leikannut vahingossa väärästä reunasta eli kuvassa olevan naisen toisen käden pois.

Vanhemmat unet:
http://timontti.blogspot.fi/2017/07/furstenhof-aiheiset-uneni-vuonna-2017.html